Actueel bij Druchtman en Partners

samenwerken-ontbijtsessie.jpg

Samenwerking is een must, maar we weten allemaal dat het lastig kan zijn. In deze ontbijtsessie willen we met elkaar verschillende vormen van samenwerking in kaart brengen, bespreken en vergelijken.

Bas-Wolse_thumb.png

Bas Wolse van Druchtman & Partners spreekt op 31 januari op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer over het belang van communicatie-skills voor facilitair managers die met BIM te maken krijgen.

blog-waarom-archiveren-2-1.jpg

Volgens de AVG dient Druchtman & Partners zorgvuldig om te gaan met de klantgegevens die zij inziet, verwerkt en/of opslaat. Dit betekent onder meer dat wij met onze klanten een verwerkingsovereenkomst aangaan.

event-webinar-1.jpg

Vaak hoor je dat er na december de wereld ophoud te bestaan, tenminste dat lijkt zo als we de bouwsector bekijken. Alles moet af voor 1 januari (of voor de bouwvak). Het is goed om vooruit te kijken en plannen te maken voor 2020.

VR_thumb.jpg

Druchtman & Partners adviseert Hogeschool PXL in Hasselt bij onderzoek naar BIM, VR en AR. Uiteindelijke doel is de Vlaamse bouwsector een overzicht te bieden van de mogelijkheden, voor‐ en nadelen van Virtual Reality en Augmented Reality met BIM‐gemodelleerde bouwprojecten.

Award_Newforma_thumb.png

Voor de vijfde opeenvolgende keer is Newforma uitgroepen tot Document and Content Product of the Year tijdens de uitreiking van de Construction Computing Awards 2019, ook bekend als The Hammers.

event-webinar-4.jpg

Hoe krijg ik mijn mensen mee naar de wereld die BIM heet? Kom naar onze interactieve sessie en we vertellen u alles over samenwerken, communiceren en het enthousiasmeren van medewerkers.

blog-miljoen-veel-geld-1-2.jpg

Van de week sprak ik een kennis van me. Hij wist me te vertellen dan ze nu nog "alles met Excel" doen, maar dat ze eindelijk overstappen naar een goede oplossing.

© 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.