Actueel bij Druchtman en Partners

samenwerken-ontbijtsessie.jpg

Directie en management uit de bouwkolom kunnen zich aanmelden voor onze ontbijtsessie over samenwerking. We geven relaties uit ons netwerk de gelegenheid hun visie op en ervaring met samenwerking uit te wisselen.

woman_at_work_300x150.jpg

In deze tijden van thuiswerken, digitale nomaden en opdrachten buiten de deur is een vraag die vaak naar boven komt: kan ik ook buiten kantoor met Newforma werken? En het antwoord is: ja, dat kan!

blog-van-mij-1-2.jpg

Laatst had ik een gesprek met een architect over het BIM concept. Hij wilde z’n modellen en kennis niet delen. Nee, dat is mijn model! Niemand mag eraan komen.

Bas-Wolse_thumb.png

Bas Wolse van Druchtman & Partners spreekt op 31 januari op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer over het belang van communicatie-skills voor facilitair managers die met BIM te maken krijgen.

blog-waarom-archiveren-2-1.jpg

Volgens de AVG dient Druchtman & Partners zorgvuldig om te gaan met de klantgegevens die zij inziet, verwerkt en/of opslaat. Dit betekent onder meer dat wij met onze klanten een verwerkingsovereenkomst aangaan.

event-webinar-1.jpg

Vaak hoor je dat er na december de wereld ophoud te bestaan, tenminste dat lijkt zo als we de bouwsector bekijken. Alles moet af voor 1 januari (of voor de bouwvak). Het is goed om vooruit te kijken en plannen te maken voor 2020.

VR_thumb.jpg

Druchtman & Partners adviseert Hogeschool PXL in Hasselt bij onderzoek naar BIM, VR en AR. Uiteindelijke doel is de Vlaamse bouwsector een overzicht te bieden van de mogelijkheden, voor‐ en nadelen van Virtual Reality en Augmented Reality met BIM‐gemodelleerde bouwprojecten.

© 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.