Actueel bij Druchtman en Partners

actueel-Thuiswerken-met-Newforma.jpg

In deze tijden van thuiswerken, digitale nomaden en opdrachten buiten de deur is een vraag die vaak naar boven komt: kan ik ook buiten kantoor met Newforma werken? En het antwoord is: ja, dat kan!

blog-van-mij-1-2.jpg

Laatst had ik een gesprek met een architect over het BIM concept. Hij wilde z’n modellen en kennis niet delen. Nee, dat is mijn model! Niemand mag eraan komen.

blog-waarom-archiveren-2-1.jpg

Volgens de AVG dient Druchtman & Partners zorgvuldig om te gaan met de klantgegevens die zij inziet, verwerkt en/of opslaat. Dit betekent onder meer dat wij met onze klanten een verwerkingsovereenkomst aangaan.

actueel-Advies-bij-onderzoek-BIM-VR-AR.jpg

Druchtman & Partners adviseert Hogeschool PXL in Hasselt bij onderzoek naar BIM, VR en AR. Uiteindelijke doel is de Vlaamse bouwsector een overzicht te bieden van de mogelijkheden, voor‐ en nadelen van Virtual Reality en Augmented Reality met BIM‐gemodelleerde bouwprojecten.

Award_Newforma_thumb.png

Voor de vijfde opeenvolgende keer is Newforma uitgroepen tot Document and Content Product of the Year tijdens de uitreiking van de Construction Computing Awards 2019, ook bekend als The Hammers.

blog-miljoen-veel-geld-1-2.jpg

Van de week sprak ik een kennis van me. Hij wist me te vertellen dan ze nu nog "alles met Excel" doen, maar dat ze eindelijk overstappen naar een goede oplossing.

blog-waarom-archiveren-2-1.jpg

Volgens de definitie van het Nationaal Archief is archiveren “Alles wat nodig is om informatie duurzaam toegankelijk te maken.”. Op deze manier kunnen zowel de huidige betrokkenen als toekomstige betrokkenen de juiste informatie terugvinden.

newforma-functionaliteit.jpg

Building Information Modeling (BIM) legt een enorme druk op het projectinformatiemanagement. Het vereist intensievere samenwerking aan de voorkant en vergroot de verantwoordelijkheden bij documentbeheer.

© 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.