Specialisten van Druchtman & Partners helpen u graag verder

Support en FAQ

Veelgestelde vragen

Newforma Project Center

Onze projectteams gebruiken verschillende systemen voor het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot financiën, het delen van documenten, contractadministratie, werk op locatie enz. Is er een eenvoudige manier om de data in die systemen te verbinden en te integreren?
Richt voor de afdeling(en) Bouwontwerp en Engineering van uw bureau een cloudgebaseerde softwareoplossing in die is ontwikkeld om verbinding met uw zakenpartners te maken.

De innovatieve oplossing die Newforma hiervoor biedt, verbindt naadloos alle systemen die in het bouwproject worden gebruikt. Zo kunnen u en uw (externe) projectteams bij de benodigde gegevens, zonder tijdrovende handelingen, dubbele invoer of inefficiënte processen.

Onze groeiende hoeveelheid ongestructureerde gegevens in documenten, projectstukken, e-mails gerelateerd aan bouwprojecten maakt het vinden en gebruiken van die gegevens uiterst omslachtig en moeilijk. Kan dat niet makkelijker?
De belangrijkste regel voor het beheren van ongestructureerde gegevens is die niet proberen te organiseren.

Het maken van een bouwontwerp is een iteratief proces. De documenten en data die daarmee te maken hebben, zijn continu aan verandering onderhevig. Architecten en ingenieurs zijn te druk met het oplossen van ontwerpkwesties, dat ze geen tijd hebben om zich bezig te houden met het indelen en verplaatsen van bestanden en het labelen van projectgegevens.

Laat Newforma de data voor u organiseren. Door ieder bestand, actie-item en e-mail in uw netwerk te indexeren, biedt Newforma snelle en gemakkelijke toegang tot alle projectbestanden (inclusief de specifieke inhoud ervan), waar die ook zijn opgeslagen. De kracht van de zoektechnologie van Newforma is dat die alles begrijpt van de manier waarop documenten in de bouwindustrie tot stand komen en worden opgeslagen, zoals bijvoorbeeld BIM-modellen, XREF-bestanden en DWG’s.

Newforma Project Center

Hoe kan ik zonder een server Revit-bestanden uploaden naar een centraal model?
Zonder een Revit-server Autodesk Revit-bestanden uploaden naar een centraal model? Het kan met Newforma Info-exchange.

Newforma Info-exchange (NIX) is een onderdeel van Newforma Project Center. Met een paar simpele stappen kunt u Newforma inzetten voor modelcoördinatie:

Zorg voor een Shared folder op NIX met uploadrechten voor de externe partij.
Laat deze folder automatisch downloaden naar een map op de BIM share.
De voorwaarde is wel dat de naam Autodesk Revit van het bestand gelijk blijft of dat de upload via Record Copy plaatsvindt.
Vervolgens wordt het bestand in het centrale model geüpload.
Daarmee is het model altijd actueel!

Info exchange

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie