Druchtman & Partners voor bouwkundigen

Wij hebben ervaring met de werkprocessen van ingenieursbureaus. Diverse bureaus mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

bouwkundigen doelgroep

Een ingenieur heeft een natuurtalent om systemen voor zich te laten werken. Dit kan echter ook een valkuil zijn. Onjuiste informatie leidt tot extra werk. Collega’s die geen ingenieur zijn willen ook inzicht in de gegevens, of er moeten diverse wijzigingen doorgevoerd worden. Dit leidt allemaal af van de kern van het echte werk.

Bij complexe projecten is het belangrijk integraal te kunnen werken. Dat stelt hoge eisen aan alle betrokkenen. BIM biedt daarvoor de uitgelezen kans. Het is dé mogelijkheid om virtueel te bouwen. Samen met een goede projectinformatiemanagement- (PIM-)oplossing kunt u integraal ontwerpen, bouwen, beheren en gebruiken.

Newforma software biedt tools die u kunt gebruiken om de administratieve taken te stroomlijnen, het vrijmaken van tijd voor uw echte werk: het ontwerpen van grote werk, projecten op schema houden, en te zorgen voor blije klanten. Newforma geeft u de mogelijkheid om weer op tijd naar huis te gaan.

Verbeter deze uitdagingen in samenwerking en projectinformatiemanagement (PIM):

  • Beheers de stortvloed aan informatie.
  • Verwijder belemmeringen voor samenwerking met andere leden van uw projectteam.
  • Zorg ervoor dat iedereen de juiste informatie op het juiste moment heeft, en houdt automatisch bij dat gebeurd is.
  • U bent weer ingenieur en geen administrator.

Referenties

Druchtman & Partners heeft ervaring met de werkprocessen van ingenieursbureaus. Diverse bureaus mogen wij tot onze klantenkring rekenen:

Direct toegang tot kennis en updates