Diensten en producten van Druchtman & Partners

Trainingen voor een solide basis van medewerkers en bedrijfsprocessen


Het beste uit uzelf halen of uw medewerkers beter laten samenwerken? De trainingen van Druchtman & Partners zijn maatwerk en dus afgestemd op uw behoefte en die van uw organisatie. Na een analyse van de ontwikkelvraagstukken vertalen we bevindingen naar een trainingsprogramma dat optimaal aansluit op uw situatie.


Contact over Trainingen

training samenwerken

Training Samenwerken


Kenmerkend voor de bouw is dat projectmanagers en teamleden succesvol moeten kunnen samenwerken in een tijdelijke werkomgeving. De teamleden kennen elkaar niet en hebben er niet om gevraagd samen te werken. In deze training leren project­managers hun effectiviteit te verhogen met het gebruik van best practices, gereedschappen en samenwerkings­vaardigheden.


training bim protocol

Training BIM protocol


Deze training besteedt aandacht aan de do’s en don’ts van een BIM-protocol. Hierin ligt helder vast welke bedrijven en organisaties als team bij een BIM-bouwproject betrokken zijn en welke gegevens ze van elkaar nodig hebben. Deelnemers aan deze training leren met het BIM-protocol om te gaan en hoe zij relevante informatie daarin kunnen terugvinden.


training communicatie

Training Communicatie


Van organisaties die BIM hebben omarmd, wordt verwacht dat zij meer en meer samenwerken en daarom goed communiceren. In één dag krijgen de deel­nemers aan deze training meer inzicht in de uitdagingen van goede communi­catie. In inter­actieve sessies komen de verschil­lende aspecten van communi­catie aan het licht.


Bekijk de training

training advies

Training Adviesvaardigheden


Wat is het verschil tussen verkopen of adviseren? Deze een­daagse training geeft inzicht in de rollen die u als adviseur in verschil­lende situaties kunt tegen­komen en innemen. We behandelen een mix van theorie en praktijk. Tijdens inter­actieve sessies brengen we verschil­lende cases  en voor­beelden naar voren.


Bekijk de training

© 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.