Diensten en producten van Druchtman & Partners

Opleiding en trainingen voor een solide basis van medewerkers en bedrijfsprocessen


Het beste uit uzelf halen of uw medewerkers beter laten samenwerken? De trainingen van Druchtman & Partners zijn maatwerk en dus afgestemd op uw behoefte en die van uw organisatie. Na een analyse van de ontwikkelvraagstukken vertalen we bevindingen naar een trainingsprogramma dat optimaal aansluit op uw situatie. Daarnaast biedt Druchtman & Partners in combinatie met ICN Training Center ook de opleiding tot BIM Coördinator aan.


Contact over Trainingen

training samenwerken

Training Samenwerken


Projectmanagers en teamleden moeten in de bouw succesvol samenwerken in een tijdelijke werkomgeving. Teamleden kennen elkaar niet en hebben er niet om gevraagd samen te werken. In deze training leren project­managers hun effectiviteit te verhogen met behulp van best practices, gereedschappen en samenwerkings­vaardigheden.


Bekijk de training

training Soft Skills

Training BIM soft skills


De implementatie van BIM gaat niet over één nacht ijs. Het heeft betrekking op drie onderdelen: software, processen en gebruik. Het gebruik van het BIM concept is meer dan alleen 3D modelleren. De processen en het gebruik zijn van wezenlijk belang. Hierbij ontkom je er niet aan om ook de Soft Skills van BIM mee te nemen.


Bekijk de training

training communicatie

Training Communicatie


Van organisaties die BIM hebben omarmd, wordt verwacht dat zij meer en meer samenwerken en daarom goed communiceren. In één dag krijgen de deel­nemers aan deze training meer inzicht in de uitdagingen van goede communi­catie. In inter­actieve sessies komen de verschil­lende aspecten van communi­catie aan het licht.


Bekijk de training

training advies

Training Adviesvaardigheden


Wat is het verschil tussen verkopen of adviseren? Deze een­daagse training geeft inzicht in de rollen die u als adviseur in verschil­lende situaties kunt tegen­komen en innemen. We behandelen een mix van theorie en praktijk. Tijdens inter­actieve sessies brengen we verschil­lende cases  en voor­beelden naar voren.


Bekijk de training

Opleiding BIM Coördinator

BIM wordt steeds vaker toegepast in projecten. Hierdoor krijgt de coördinatie van BIM projecten een steeds belangrijkere rol. Vaak wordt hiervoor een BIM modelleur ingezet, maar meestal beschikt deze niet over de juiste kennis en vaardigheden. Daarom biedt Druchtman & Partners in samenwerking met ICN Training Center de opleiding BIM Coördinator aan.


Bekijk de opleiding

Newforma Basistraining

Newforma
Basistraining


De basis van Newforma is een halve dag training. In deze training worden de basisbeginselen geleerd van Newforma Project Center. Alle eindgebruikers krijgen in een kleine groep van maximaal 10 personen een toegepaste training.


Bekijk de training

Newforma training Kerngebruikers

Newforma
Kerngebruikerstraining


De kerngebruikers zijn de eerste vraagbaken binnen uw organisatie. De go-to mensen met vragen over Newforma. In een training met maximaal 10 personen krijgt u in een halve dag de ins en outs van de basis van de software geleerd.


Bekijk de training

Newforma training ICT Administrators

Newforma ICT /
Administrator training


In een halve dag leert uw systeembeheerder wat de impact is van Newforma op de ICT-omgeving. Daarbij wordt de volledige administratoromgeving toegelicht.
.
.


Bekijk de training

Newforma training Verdieping

Newforma
Verdiepingstraining


Newforma biedt u veel mogelijkheden. In deze verdiepingstraining gaan we verder op de materie in. De inhoud van deze maatwerktraining wordt in overleg met u vastgesteld.
.


Bekijk de training

© 2024 Druchtman & Partners bv - All rights reserved.