Opleiding BIM Coördinator

Tegenwoordig worden steeds meer en grotere projecten uitgevoerd in BIM. De coördinatie van deze projecten speelt daardoor een steeds belangrijkere rol. Echter blijkt dat in de praktijk hier niet altijd een BIM Coördinator voor wordt ingezet. Dit komt terecht bij en BIM Modelleur, die niet altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om een project te kunnen coördineren. Daarom biedt Druchtman & Partners in samenwerking met ICN Solutions een opleiding tot BIM Coördinator aan via ICN Training Center (allen onderdeel van ICN Group).

De opleiding is samengesteld door een team van BIM specialisten met jaren praktijkervaring. Gedurende het opleidingstraject leren deelnemers om als BIM Coördinator op de juiste manier de leiding te houden over de uitvoering van een project, waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Uiteraard worden ook de zogenaamde soft skills van het BIMmen hierin meegenomen.

Doe praktijkervaring op

Tijdens deze opleiding krijgt u naast theorie, ook tijd om praktijkervaring op te doen. Twee van de zes opleidingsdagen zijn namelijk praktijkdagen. Gedurende deze praktijkdagen werkt u aan uw eigen BUP (BIM Uitvoeringsplan). Zo kunt u al het geleerde meteen toepassen in de praktijk en in uw eigen situatie.

Begeleiding van ICN mentor

“Wat de opleiding verder uniek maakt is de intensieve begeleiding die we de deelnemers geven. Zowel voor als tijdens de opleiding. Maar juist ook na afloop. Deelnemers kunnen nog 3 maanden gebruik maken van begeleiding van hun ICN mentor. Juist als ze de opgedane kennis toe gaan passen in de praktijk kunnen ze nog rekenen op onze begeleiding”, aldus Ted Onstenk, BIM Sales Consultant bij ICN Solutions.

Meer weten?

Wilt u weten of de opleiding BIM Coördinator ook iets voor u of uw bedrijf kan zijn? Bekijk dan de website van ICN Training Center voor meer informatie. Of neem contact op met Druchtman & Partners via +31 88 39 77 333.

Groet,
Team Druchtman (onderdeel van ICN Group) 

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates