MPenB en Lelystad Airport

MPenB Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies

Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies (MPenB) is een 2 jaar jong bedrijf dat klanten helpt met het invullen van hun vastgoedopgave. Ervaren en deskundige projectmanagers zorgen ervoor dat de vastgoedopgave gestructureerd en op een expliciete wijze wordt ingevuld. MPenB werkt voor publieke en private opdrachtgevers door heel Nederland, waaronder Lelystad Airport.

Lelystad Airport is een project dat in een bouwcombinatie is uitgevoerd als projectmanagement. Het is uitgevoerd als een geïntegreerd UAV-GC project, wat inhoudt ze ontwerp, realisatie en onderhoud in één toepassen, voor een bijgebouw en terminal bij elkaar.
Het is een bijzonder project. Het is namelijk spectaculair eenvoudig uitgevoerd en heeft daarmee het energie label ‘Leed Gold’ gehaald.

Voor grote integrale projecten, zoals Lelystad Airport, krijgt MPenB als projectmanager enorm veel informatie en tekeningen. Om alles op orde te krijgen, gebruiken zij Newforma.

Grip op het proces door Newforma

Druchtman & Partners is implementatiepartner van Newforma. Door indexatie en het koppelen van gegevens houden bedrijven als MPenB grip op het project en proces.
Voor Newforma is alle informatie even belangrijk. Dus e-mail, tekeningen, 3D modellen, afspraken en dergelijke. Newforma zorgt dat alle informatie voor iedereen op de juiste plek en op het juiste moment beschikbaar is. Newforma staat voor beheren, beheersen en controleren van alle informatie.

Newforma helpt MPenB om alles per project op orde te hebben. Zo kunnen zij informatie koppelen, snel schakelen en alles snel terugvinden. Het feit dat klanten van MPenB bellen voor een verslag of tekening, omdat zij het archief zo goed op orde hebben, is natuurlijk het grootste compliment voor MPenB en Newforma.

Uitkomst en toekomst

Lelystad Airport is een zeer aansprekende terminal met bijgebouw geworden, zeker in de turbulente omgeving waarin het zich bevindt is het een goede prestatie die neergezet is. Het hele proces is gedurende het project goed verlopen, waar MPenB zeker trots op is.

De toekomst voor MPenB ziet er dan ook positief uit, ze groeien gestaag en hebben een hecht en leuk team van professionals. Zij hopen in de toekomst veel van dit soort mooie opdrachten te blijven doen en zullen daar Newforma ook zeker bij nodig hebben!

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates