Druchtman is Newforma implementatiepartner voor MPenB

Lelystad Airport succes door Newforma PIM

Druchtman & Partners is Newforma implementatiepartner voor Meeberg Projectmanagment en Bouwadvies

Druchtman & Partners is Newforma implementatiepartner. In die hoedanigheid helpt Druchtman & Partners bedrijven om grip te houden op hun processen. Zoals bijvoorbeeld onlangs bij Meeberg Projectmanagmeent en Bouwadvies.

Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies helpt klanten met het hun vastgoedopgave. Vanaf initiatief, via ontwerp, naar realisatie. Bij grote integrale projecten krijgen zij in hun rol als projectmanager te maken met een enorme hoeveelheid informatie. Om alles gestructureerd en op orde te houden maken zij gebruik daarom gebruik van Newforma. Het helpt hen grip te houden op informatie en processen.

Newforma Project Center is de meest geïntegreerde en uitgebreide software voor alle vormen van projectinformatiemanagement (PIM) in de bouwkolom. Het geeft alle projectbestanden vanuit één helder dashboard weer, stroomlijnt workflow en beheert projectbestanden, inclusief rapportages en zicht op accountability. Daarnaast draag het bij aan een betere samenwerking tussen medewerkers.

In onderstaande video vertellen medewerkers van Meeberg Projectmanagement en Bouwadvies hoe Druchtman & Partners en Newforma hen helpt bij het managen van projecten, zoals bijvoorbeeld Lelystad Airport.

Met Newforma Project Center kunnen bedrijven in de bouwkolom hun projectinformatiemanagement verbeteren. Een grote uitdaging bij het opleveren van grootschalige, langdurige bouwprojecten is het effectief beheren van projectinformatie. Projectteams moeten de risico’s en kosten begrijpen die gepaard gaan met vertragingen en fouten als gevolg van slecht beheerde projectinformatie, vervelende handmatige administratieve processen en inefficiënties in de workflow.

Aangezien de bouw meer en meer digitaliseert, zal de hoeveelheid gegevens die wordt gegenereerd en beheerd door ontwerp-, engineering- en bouwteams alleen maar aanzienlijk toenemen. Zo kunnen actieve projecten in één jaar meer dan 25.000 projectgerelateerde mails opleveren. En wat te denken van de hoeveelheid projectbestanden, die ook nog eens onderhevig zijn aan bewaar- en archiveringsvereisten. Hierdoor wordt de behoefte aan PIM-software om informatiebeheer, communicatie en efficiëntie te verbeteren gedurende de hele levenscyclus van een ontwerp-bouwproject de komende jaren alleen maar groter.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates