Druchtman & Partners viert 5-jarig jubileum en lanceert nieuw opleidingstraject

In 2021 viert Druchtman & Partners hun houten jubileum, want ze bestaan 5 jaar! In die 5 jaar is er veel gebeurd. Druchtman & Partners begon als een implementatiepartner voor het softwarepakket Newforma, leverancier van projectinformatiemanagementsoftware voor de bouw. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau voor projectinformatiemanagement en procesoptimalisatie. Ook in het jubileum jaar pakt het bedrijf door. Druchtman & Partners lanceert namelijk een nieuw opleidingstraject. Binnenkort start de opleiding tot BIM Coördinator, welke in samenwerking met enkele zusterbedrijven is gelanceerd. ‘’Een kroon op het werk binnen 5 jaar Druchtman & Partners!’’.

Tegenwoordig worden steeds meer en grotere projecten uitgevoerd in BIM. De coördinatie van deze projecten speelt daardoor een steeds belangrijkere rol. Hiervoor wordt in de praktijk vaak een BIM modelleur ingezet, maar meestal beschikt een BIM modelleur niet over de juiste kennis en vaardigheden om het project te coördineren. Een groep specialisten binnen ICN Group hebben hun krachten gebundeld om deze opleiding op te zetten. ‘’De opleiding biedt de bouwsector de kans om zowel in hard skills als in soft skills te groeien en te ontwikkelen’’, aldus Wolse. ‘‘De consultants van ICN Solutions zijn verantwoordelijk voor de BIM hard skills en ik vanuit Druchtman & Partners voor de BIM soft skills. Door onze specialisaties te bundelen, kunnen we een uniek totaalpakket aanbieden.’’

Mentor

Een belangrijk onderdeel van de opleiding is de intensieve begeleiding die deelnemers krijgen.  ‘’Zowel voor als tijdens de opleiding, maar juist ook na afloop. Deelnemers kunnen nog 3 maanden gebruik maken van begeleiding van hun ICN mentor. Juist als ze de opgedane kennis toe gaan passen in de praktijk kunnen ze nog rekenen op onze begeleiding”. Ook de stagedagen zijn een wezenlijk onderdeel van deze opleiding en vinden plaats bij de bedrijven van de deelnemers. De opgedane kennis kan hierdoor meteen in de praktijk worden toegepast. Iedereen krijgt via deze weg de mogelijkheid om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen bij andere bedrijven.

Optimaal samenwerken

Ook Patrick Kluin, Sales Director bij ICN Group, is tevreden over deze nieuwe opleiding die aan de dienstverlening van de organisatie is toegevoegd. ‘’De opleiding sluit precies aan bij onze toekomstvisie voor Druchtman & Partners. Daarin streven we naar een wereld waarin mensen, bedrijven en organisaties optimaal samenwerken. Want bouwen, dat doen we samen! We kijken uit naar de toekomst en zijn er van overtuigd dat de volgende 5 jaar minstens zo succesvol worden!’’, aldus Patrick Kluin.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Druchtman & Partners via +31 88 39 77 333

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates