5 jaar Druchtman & Partners

5jaar-Druchtman

In 2021 vieren wij ons houten jubileum, want we bestaan 5 jaar! In die 5 jaar is er veel gebeurd. Wat begon als een implementatiepartner voor het softwarepakket Newforma is gegroeid naar een volwaardig adviesbureau voor projectinformatiemanagement en procesoptimalisatie. Want naast Newforma geven we nu ook trainingen over de zachte kant van BIM, de zogenaamde BIM Soft skills.

Ook de synergie tussen Druchtman en de zusterbedrijven van ICN Group is sterker geworden. Een kleine greep: Met ICN Solutions geven we samen BIM awareness trainingen en workshops, samen met ArchiDutch in Armenië geven we les aan universiteiten, bedrijven en organisaties over Green BIM. En we doen projectmanagement binnen de hele groep.

Een mooie ontwikkeling voor 2021 is de start van een gezamenlijke opleiding tot BIM Coördinator. Deze opleiding biedt de bouwsector de kans om zowel in hard skills als in soft skills te groeien en te ontwikkelen.

We zijn dankbaar voor onze relaties die het vertrouwen in ons hebben gehad de afgelopen 5 jaar. En we hopen dat we dit nog lang mogen voortzetten. Wij blijven streven naar een wereld waarin mensen, bedrijven en organisaties optimaal samenwerken. Een wereld waarin men in vertrouwen informatie, kennis, kunde en ervaring deelt om er gezamenlijk sterker van te worden.

Groet, Team Druchtman

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates