Maatwerk of smaakmaker?

maatwerk of smaakmaker?
“Ja, kunnen we!”. Een veel geroepen opmerking in de softwarewereld. Maar wat blijkt vervolgens? Het is maatwerk. En daar moet je dan blij mee zijn! Je koopt een lege doos, die helemaal maatwerk kan worden gevuld. Twee consultants zijn vervolgens een jaar aan het programmeren. En het resultaat is een product dat enigszins voldoet aan uw wensen. Of nog erger: u denkt een maatwerkoplossing te kopen, maar krijgt een product van de plank. En dan wel betalen voor ‘maatwerk’. Het lijkt mij dat een af-product (dat wel continu verbeterd wordt) veel fijner is voor de gebruiker. Een bewezen oplossing die past bij uw organisatie en uw manier van werken. Software die klaar is voor gebruik en u dus ook gelijk de meerwaarde kan bieden waar het voor bedoeld is.

U zoekt een smaakmaker. Geen mineraal dat eerst moet worden gedolven, maar een potje zout dat direct gebruikt kan worden. Als we kijken hoe Newforma Project Center daar mee omgaat, valt het volgende op: er zijn strakke hardware-eisen, zodra daaraan voldaan wordt, is de installatie zeer eenvoudig. Binnen een paar dagen is alles gereed voor gebruik. En onze bestaande data dan? Moet die in Newforma staan? Nee, uw gegevens blijven staan waar ze staan. We komen er niet aan. Er wordt een schil overheen gelegd. De gegevens worden op inhoud geïndexeerd. (Ja, ook Autodesk AutoCAD- en Autodesk Revit-bestanden). En hebt u al in een SharePoint-omgeving geïnvesteerd? Dan verbinden we deze data met de data in Windows Verkenner, uw ERP-systeem of Dropbox. En geen gedoe met toegangsrechten: Newforma neemt deze automatisch over van Windows.

Newforma voor iedereen in de bouwkolom

Deze oplossing heeft een positieve impact op uw totale bedrijfsvoering. Van secretariaat tot projectleiding en van bouwplaatsmedewerkers tot directie: iedereen heeft baat bij het gebruik van Newforma. En juist omdat Newforma voor alle geledingen is, zullen alle medewerkers getraind worden. Deze training duurt slechts een halve dag. U leest het goed: een halve dag!

Newforma Project Center biedt u direct de voordelen van een complete Project Informatie Management-oplossing. Bent u nieuwsgierig hoe Newforma u kan helpen met het vinden, verbinden en delen van uw projectgegevens? Maak dan vrijblijvend een afspraak.

Groet,
Team Druchtman

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates