Newforma consultancy

De softwareoplossing Newforma Project Center biedt standaard al veel mogelijkheden. Uiteraard is dit verder uit te breiden.

Lees meer: Newforma consultancy

Interim- en Projectmanagement

Onze interim managers hebben een frisse blik op uw problematiek en zijn niet beïnvloed door de organisatiecultuur. Indien nodig, zijn ze in staat drastische beslissingen te nemen en zich te richten op het directe en actuele organisatiebelang. Ze beschikken over de branchespecifieke kennis en vaardigheden die nodig zijn voor uw opdracht.

Lees meer: Interim- en Projectmanagement

BIM implementatie

De overschakeling van een analoge naar de digitale wereld gaat razendsnel. Het is een volledig gedigitaliseerd proces dat, met een computer-leesbare gegevens bijdraagt aan de besluitvorming tijdens de volledige levenscyclus van activa. Druchtman & Partners begeleidt, ondersteunt, schrijft en implementeert BIM trajecten.

Lees meer: BIM implementatie

Trainingen

Het beste uit jezelf halen of beter samenwerken? Volg dan één van onze trainingen. Al onze trainingen zijn afgestemd op uw wensen. We beginnen met een analyse van de ontwikkelvraagstukken. Dit vertalen we naar een trainingsprogramma dat optimaal aansluit op uw praktijksituatie.

Lees meer: Trainingen

Bedrijfsscan

Een bedrijfsscan biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen op de problematiek. Druchtman & Partners onderzoekt welke ontwikkelingsstappen te nemen zijn.

Lees meer: Bedrijfsscan