Thuiswerken met Newforma, kan dat? 


Thuis aan het werk met Newforma

In deze tijden van thuiswerken, digitale nomaden en opdrachten buiten de deur is een vraag die vaak naar boven komt: kan ik ook buiten kantoor met Newforma werken? En het antwoord is: ja, dat kan. Uiteraard moet daarvoor wel iets ingeregeld worden.

Webportal / NIX

Newforma biedt de mogelijkheid om beschikking te hebben over de projectdata via de Newforma Info Exchange. Daar kun je inloggen met de eigen inloggegevens waar normaal ook op de computer mee wordt ingelogd. Wel moeten dan de projectmappen op de verkenner gedeeld worden naar het webportal via een shared folder. Zo blijft alle data toch veilig op de eigen server en kan toch overal mee gewerkt worden.

Newforma Mobile Apps

De diverse Newforma Apps (Plans, Task, Capture, Team en Mail) zijn er om onderweg bij veel gegevens te kunnen komen. Denk aan de laatste tekeningen, actiepunten, projectteamleden en project-e-mail. Download ze hier in de Appstore

Newforma Cloud

Heeft uw organisatie een Microsoft Azure account? Dan kunt u ook gebruik maken van Newforma Cloud. Hierbij zijn documenten en overige projectgegevens beschikbaar in de Newforma cloudomgeving en de Newforma cloud-app.

Meer?

We kunnen ons voorstellen dat u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten van Newforma Project Center. Ook dat kan! Via een VPN verbinding of een remote desktop kan connectie gemaakt worden met de kantooromgeving.

Is dit iets voor uw organisatie? Druchtman & Partners kan veel dingen op afstand voor u inrichten. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier hierna.


    © 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.