Thuiswerken met Newforma, kan dat?

Thuiswerken met Newforma

In deze tijden van thuiswerken, digitale nomaden en opdrachten buiten de deur is een vraag die vaak naar boven komt: kan ik ook buiten kantoor met Newforma werken? En het antwoord hierop is: ja, dat kan. Uiteraard moet daarvoor wel een en ander ingeregeld worden.

Webportal / NIX

Via de Newforma Info Exchange biedt Newforma de mogelijkheid te beschikking over de projectdata. Daar kunt u inloggen met de eigen inloggegevens waar normaal ook op de computer mee wordt ingelogd. Wel moeten dan de projectmappen op de verkenner gedeeld worden naar het webportal via een shared folder. Zo blijft alle data toch veilig op de eigen server én kan er tegelijkertijd overal mee gewerkt worden.

Newforma Mobile Apps

De diverse Newforma Apps (Plans, Task, Capture, Team en Mail) zijn er om onderweg bij veel gegevens te kunnen komen. Denk aan de laatste tekeningen, actiepunten, projectteamleden en project-e-mail. Download de apps in de Appstore.

Newforma Cloud

Heeft uw organisatie een Microsoft Azure account? Dan kunt u ook gebruik maken van Newforma Cloud. Hierbij zijn documenten en overige projectgegevens beschikbaar in de Newforma cloudomgeving en de Newforma cloud-app.

Meer?

We kunnen ons voorstellen dat u gebruik wilt maken van alle functionaliteiten van Newforma Project Center. Ook dat kan! Via een VPN verbinding of een remote desktop kan connectie gemaakt worden met de kantooromgeving. Hierdoor biedt thuiswerken met Newforma dezelfde mogelijkheden als op kantoor.

Is dit iets voor uw organisatie? Druchtman & Partners kan veel dingen op afstand voor u inrichten. Neem hiervoor contact met ons op via het onderstaande formulier.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates