Thuis een training volgen met Druchtman & Partners

thuis een training volgen

Het is bewezen dat als je een tijdje rustig aan doet, de hersenactiviteit achteruit gaat. Om dat in deze tijden van onzekerheid en crisis te voorkomen biedt Druchtman & Partners nu online trainingen aan. Deze zijn overal met een internetverbinding te volgen en worden klassikaal gegeven. In overleg worden de trainingsmomenten ingepland. Welke trainingen kunnen we op afstand aanbieden? Hiervoor zijn diverse mogelijkheden.

Teamtrainingen

 Newforma Basistraining

In deze training van 4 uur leert u de grondbeginselen van Newforma Project Center.

Newforma Verdiepingstraining

In deze training van 4 uur gaan we verder in op de mogelijkheden die Newforma u biedt.

Communicatie

Van organisaties wordt verwacht dat zij meer en meer samenwerken en daarom goed communiceren. In een halve dag krijgen de deelnemers aan deze training meer inzicht in de uitdagingen van goede communicatie. In deze training komen de verschillende aspecten van communicatie aan het licht.

Individuele trainingen

BIM Awareness

Altijd al willen weten wat BIM voor uw organisatie kan betekenen? In een halve dag leert u de basis van BIM en hoe dit toe te passen.

BIM Soft Skills

Hoe krijg ik mijn mensen mee naar de wereld die BIM heet? In een korte maar boeiende training vertellen we u alles over samenwerken, communiceren en het enthousiasmeren van medewerkers.

Communicatie

Van ieder lid van een bouwteam wordt verwacht dat zij meer en meer samenwerken en daarom goed communiceren. In een halve dag krijgt u meer inzicht in de uitdagingen van goede communicatie en komen verschillende aspecten aan de orde.

Kwaliteit

Druchtman & Partners staat voor kwaliteit, ook bij online trainingen. Er is een directe verbinding tussen de docent en de deelnemers. We maken gebruik van een presentatie die iedereen kan volgen. Deelnemers kunnen live hun vragen stellen of gebruik maken van een chat.

Kans

Onze online trainingen bieden u juist nu een kans. Heeft u door omstandigheden minder werk, dan is dit dé gelegenheid om in uzelf en/of uw team te investeren. Start nu vanuit uw eigen omgeving met een online training!

Grijpt u deze kans? Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact op voor een persoonlijk telefonisch adviesgesprek.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates