Speeddate met Facility Management studenten

Speeddate Druchtman

Speeddate met Facility Management studenten

Om studenten van Zuyd Hogeschool wegwijs te maken in het werkveld organiseert de opleiding Facility Management (FM) speeddates. We spraken tijdens deze speeddates van 31 maart online met meerdere studenten. Onder andere over de werkzaamheden van Druchtman & Partners en hoe dit past in het FM werkveld.

De opleiding Facility Management is erg breed. Daarom is het voor studenten belangrijk dat ze weten wat er allemaal mogelijk is. De studenten konden in tijdslots van 20 minuten leden van de deelnemende bedrijven het hemd van het lijf vragen. Wat ook werd gedaan.

We konden hen meer vertellen over de toepassing van de vakken managementvaardigheden, organisatiekunde en verandermanagement. Deze zijn onder andere in te zetten voor de implementatie van BIM voor facility management en voor procesoptimalisatie bij de bedrijven. Daarnaast kwam ook de zachte kant van het werk, de zogenaamde soft skills, aan bod. De studenten gaven aan het erg leerzaam te vinden en vonden het interessant om te zien hoe de breedte van de opleiding Facility Management gebruikt wordt in het dagelijks leven.

Betrokken in het onderwijs
Druchtman & Partners is al enige tijd betrokken bij meerdere HBO en universitaire opleidingen in Nederland, België en Armenië. Zo kunnen we onze kennis en ervaring delen met het toekomstige werkveld. En daarbij laten we ons ook graag door hen inspireren en enthousiasmeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Druchtman & Partners via +31 88 39 77 333

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates