Druchtman & Partners partner van BIM Basis ILS

partner van BIM Basis ILS

Een groeiend aantal partijen in de bouw sluit zich aan bij het initiatief om een basis informatieleveringsspecificatie te hanteren. Druchtman & Partners ondersteunt dit initiatief van harte. Net als u willen wij een wereld waarbij informatie uitwisselbaar, gestructureerd, eenduidig, correct, volledig en herbruikbaar is. De BIM basis Informatieleveringspecificatie (ILS) is hierin een eerste stap.

De BIM basis ILS is geen nieuwe standaard, maar een antwoord op de vraag: hoe gaan we informatie in de bouw gestructureerd en eenduidig uitwisselen? In beginsel betreft het afspraken op het uitwisselformaat, de te hanteren basisstructuur en het borgen van objectinformatie.

Druchtman & Partners kijkt niet naar de technische uitvoering, maar naar de processen eromheen. Hoe zorg ik ervoor dat de hele keten, van eigenaar, architect, adviseur, ingenieur, aannemer, installateur tot beheerder de juiste gegevens ontvangt?

Met Newforma Project Center borgen we dat u weet wie wat wanneer heeft ontvangen. Op een neutrale, open BIM werkwijze kunt u projecten en processen beheersen. Het vastleggen van data, zoals de gewenste naamgeving, codering en categorie biedt u de mogelijkheid om gegevens te borgen en hergebruiken. Dit maakt informatie efficiënter en effectiever.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates