Streetview voor de bouwplaats

Met OpenSpace organiseert u uw bouwkundige fotodocumentatie

Een online platform waarmee u een bouwplaats of gebouw continu en op een eenvoudige wijze virtueel in beeld kan brengen, met OpenSpace kan het! OpenSpace biedt 360° software voor het documenteren van bouwfoto’s met behulp van geavanceerde AI, computervisie en datavisualisatie om een projectlocatie op de snelste en simpelste manier efficiënt vast te leggen.

Loop, net zoals met Google Streetview, virtueel door een gebouw of bouwplaats en check zo (op afstand) de voortgang van de bouw. Bouwkundige fotodocumentatie was nog nooit zo simpel en efficiënt!

Open Space 360

Waarom beginnen met OpenSpace?

Leg snel en eenvoudig de bouwplaats vast.

Loop simpelweg met een 360° camera op uw bouwhelm over uw bouwplaats. De gemaakte foto’s worden met behulp van OpenSpace Vision Engine automatisch aan uw bouwplannen gekoppeld. Dit gebeurt razendsnel, met een gemiddelde verwerkingstijd van 15 minuten.

Overal en altijd toegang tot uw project.

Dankzij de software van OpenSpace heeft u altijd en overal toegang tot de fotodocumentatie van uw project/de bouwplaats. Zo kunt u vanaf een afstand virtueel door de bouwplaats lopen en de voortgang bekijken.

Artificial Intelligence voor een duidelijker beeld:

Met de AI-tools van OpenSpace krijgt u een duidelijker beeld van het gebouw (onder constructie). Dit is mogelijk met behulp van tools zoals BIM Compare en producten zoals AI-aangedreven OpenSpace Track.

Bekijk de video

Documenteer u hele bouwplaats met een druk op de knop en beheer overzicht over de gehele constructie.

In deze video ziet u hoe u dit én meer kunt bereiken met OpenSpace.

Hoe werkt het?

1. Maak opnames

Zet uw project op het OpenSpace platform en download de app. Maak een 360° camera vast aan uw bouwhelm, selecteer uw project via de app, en begin met lopen.

2. Upload opnames

Wanneer u klaar bent met lopen, kunt u de opnames rechtstreeks via uw telefoon of met desktop sync uploaden.

3. Bekijk het overzicht

Bekijk de gemaakte opnames via OpenSpace. Analyseer de data, deel notities, verwerk RFI’s, genereer rapporten en meer!

Begin met OpenSpace

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook beginnen met OpenSpace? Bent u benieuwd naar de investering? Wij beantwoorden al uw vragen en maken voor u een offerte op maat.