Nieuwe release Newforma Project Center ook in het Nederlands

Newforma

Nieuwe release Release Newforma Project Center v12.3 aangekondigd

Newforma kondigt de release van Newforma Project Center v12.3 aan. Deze Project Information Management- (PIM-)software wordt door architecten, ingenieurs, aannemers en gebouwbeheerders (AECO) wereldwijd ingezet voor hun projecten. Deze release biedt behalve een – deels Nederlandse – nieuwe gebruikersinterface, extra integraties met MS Office 365 en Procore. Newforma Project Center is hierdoor de enige PIM-applicatie voor de AECO-industrie die projectinformatie verbindt met de meeste, zo niet alle softwareapplicaties die door projectteams worden gebruikt. Project Center v12.3 levert daarnaast een reeks nieuwe functies. Deze geven u meer inzicht in projectprestaties en leveren gestroomlijnde en vereenvoudigde workflows op.

Enkele van de opwindende ontwikkelingen die u terugziet in de nieuwe release van Newforma Project Center Enterprise Software zijn een nieuwe dynamische gebruikersinterface met inzichtelijke grafische project-dashboards, aansluiting op Procore en de integratie met Office 365. Bouwprojectinformatie, workflows en prestaties worden daardoor nog beter beheerd en toegankelijk gemaakt.

High-lights van Newforma Project Center v12.3

Nederlandse versie

De eerste stappen zijn gezet om tot een 100% Nederlandse versie van Newforma Project Center te komen. In deze versie is het interne gebruikersdeel in het Nederlands beschikbaar. Later komt daar het webportaal bij.

Project Home dashboard

Dit nieuwe dashboard geeft u inzicht in alle projectactiviteiten en -onderdelen die aandacht nodig hebben. Met behulp van het dashboard kunt u projectprestaties analyseren en projectrisico’s verminderen. Bovendien heeft u toegang tot de achterliggende data, zodat u die kunt verwerken en filteren om analyses te verbeteren.

Vernieuwde interface

U maakt kennis met een nieuwe, moderne gebruikerservaring door de grafische update van de complete interface van Newforma Project Center, inclusief meldingen en de Info Exchange-site. Bovendien worden de meldingen eenvoudig aangepast aan de huisstijl van uw organisatie.

Procore connector

Deze maakt het gemakkelijk om projectinformatie uit te wisselen tussen teamleden die gebruik maken van Procore, en architecten en ingenieurs die gebruik maken van Project Center Enterprise. Deze connector reduceert het aantal stappen van een submittal (voor het uitwisselen van tekeningen, materiaalgegevens, monsters, productgegevens enz.) van dertien tot slechts vier.

Integratie met Office 365

De integratie van Newforma Project Center met Office 365 stelt u in staat om efficiënter (samen) te werken binnen projectteams. U bespaart tijd bij het aanmaken van groepen in Office 365 door projecten en projectteamleden te synchroniseren. Zo worden automatisch de groep, het team, de agenda, de SharePoint-site en OneNote in Office 365 aangemaakt. In combinatie met de reeds beschikbare connector voor SharePoint online bestanden – voor het bekijken, zoeken en koppelen aan items in Newforma Project Center – maakt deze update het gemakkelijker voor teams om samen te werken in hun favoriete tool.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates