Newforma Project Center integreert nu ook met Autodesk BIM 360

Newforma

Release Newforma Project Center v12.4 aangekondigd

Newforma kondigt de release van Newforma Project Center v12.4 aan. Deze software die architecten, engineers, aannemers en gebouwbeheerders wereldwijd gebruiken voor projectinformatiemanagement (PIM) biedt verregaande integratie met Autodesk BIM 360. De integratie met andere Autodesk software, zoals AutoCAD, Revit en Inventor 2021 is geüpdate.

Projectinformatie raakt steeds meer versnipperd over verschillende cloudservices en bestandslocaties. Het is daardoor steeds moeilijker om deze data te beheren. Newforma Project Center blijft een unieke applicatie voor projectinformatiemanagement, met een krachtige zoekfunctie en een centraal dashboard. Deze helpen je snel de informatie te vinden die je nodig hebt, onafhankelijk van waar deze zich bevindt. De nieuwe integratie met Autodesk BIM 360 versterkt de mogelijkheid van Project Center om mensen, data en processen bij elkaar te brengen, en helpt architecten en engineers om op briljante wijze projecten op te leveren. – Aaron Kivet, directeur Strategic Partnerships Newforma

High-lights release Newforma Project Center v12.4

Updates Autodesk integratie

Jaarlijkse updates voor de integratie met Autodesk Revit, AutoCAD en Navisworks 2021.

Integratie met Autodesk BIM 360

De integratie met Autodesk BIM 360 maakt een nog betere samenwerking binnen bouwprojecten mogelijk. Project Center biedt nu meer flexibiliteit om BIM 360-bestanden te bekijken, op te zoeken en binnen de eigen Project Center-omgeving te beheren. Andere mogelijkheden van de nieuwe BIM 360-integratie zijn:

  • Verbind een of meer BIM 360-mappen met een Newforma-project.
  • Upload, bekijk, download, bewerk en verwijder bestanden opgeslagen in BIM 360 vanuit Project Center.
  • Verplaats, deel, archiveer en creëer relaties met bestanden opgeslagen in BIM 360.
  • Zoek in de inhoud van bestanden opgeslagen in BIM 360.
  • Bekijk snel in BIM 360 opgeslagen bestanden met Autodesk Forge Viewer, inclusief Autodesk Revit-modellen.

Nieuwe gebruikersrol met beperkte toegang

Meestal hebben interne gebruikers toegang tot alle projecten van een bedrijf. Echter, soms is het nodig om die toegang te beperken. Newforma Project Center kent nu een gebruikersrol, waarbij toegangsrechten per project aan individuele teamleden kunnen worden toegekend.

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates