Document and Content Product of the Year

newforma award

Voor de vijfde opeenvolgende keer is Newforma uitgroepen tot document- en content-product van het jaar (Document and Content Product of the Year) tijdens de uitreiking van de Construction Computing Awards 2019, ook bekend als The Hammers. Newforma is wereldwijd leider in Project Informatie Management- (PIM-)software voor architecten, ingenieurs, aannemers en eigenaren (AECO).

The Hammers presenteert en beloont technologie, tools en oplossingen voor het effectief ontwerpen, bouwen, onderhouden en aanpassen van gebouwen, woningen en civieltechnische projecten. Newforma Project Center wordt gebruikt door 9 van de top 10 architectenbureaus in het Verenigd Koninkrijk, 184 van de top 500 ingenieursbureaus en 71 van de top 100 architectenbureaus wereldwijd. De software heeft ook een steeds grotere groep gebruikers in de Benelux.

Meer connectoren met applicaties

In 2019 heeft Newforma haar centrale positie als spin in het web voor bouwprojecten versterkt door met meer software-ontwikkelaars samen te werken. Newforma Project Center werkt samen met toonaangevende software, zoals Office 365, Procore, BIM 360 en meer. Connectoren met deze applicaties verminderen de administratieve werklast van organisaties in de bouwkolom en stroomlijnen project-workflows. Hierdoor hebben architecten en ingenieurs meer tijd voor activiteiten die de winstgevendheid van hun bedrijf verhogen. In 2019 koos Allford Hall Monaghan Morris – een architecten- en planningsbureau op nummer 4 in de AJ100 – voor Newforma Project Center als hun PIM-oplossing. In Nederland gebruiken behalve een forse groep architecten, een groot aantal ASVB-bedrijven Newforma Project Center voor het beheren en beheersen van hun projectinformatie. Wereldwijd gebruiken meer dan 122.000 gebruikers en meer dan 1.200 organisaties Newforma Project Center, waaronder HOK, Fosters + Partners, BDP, Hilson Moran en Derry Ltd..

We zijn vereerd om vijf keer de The Hammer’s Award voor document- en inhoudsproduct van het jaar te ontvangen. Wij winnen wanneer onze klanten winnen. Deze prijs geeft energie aan onze toewijding om software te leveren die waarde toevoegt aan de bouwindustrie
– Brock Philp, CEO van Newforma

 

Actueel bij Druchtman & Partners

Relevante informatie

Direct toegang tot kennis en updates