Nieuwe release Newforma Project Center!

Newforma Project Center release 11.9.1 nu beschikbaar!

Newforma wordt continu aangepast aan de eisen en wensen van de gebruikers. Ook in de nieuwe release 11.9.1 van Newforma Project Center zijn weer tal van verbeteringen en vernieuwingen doorgevoerd. De belangrijkste verbeteringen op een rij:

 

Automatisch opslaan van verzonden project e-mailberichten

Het opslaan van e-mailberichten is essentieel voor het gehele projectteam. Hoewel het opslaan van verzonden e-mailberichten slechts enkele seconden in beslag neemt, wordt dit in de hectiek van alledag vaak verzuimd. Een nieuwe optie binnen Newforma 11.9.1 maakt het echter mogelijk om e-mails die via Outlook worden verzonden automatisch op te slaan. Dat laatste is mogelijk voor zowel één gebruiker als voor meerdere gebruikers (multiple users) via de optie 'multi-select'.

 

Newforma logo

Sneller opslaan van e-mail berichten

In Newforma 11.9.1 zijn een aantal wezenlijke verbeteringen doorgevoerd die het opslaan van e-mails aanzienlijk vereenvoudigen. Dankzij het geheel vernieuwde File in Project-scherm gaat het opslaan van zowel verzonden als binnenkomende e-mails voortaan beduidend sneller in z'n werk. Een aanpassing die u veel tijd bespaart!

 

Ondersteuning van Windows Server 2016 en Outlook 2016

 

  • Newforma Project Center is nu ook compatible met Windows Center 2016.
  • Sinds de versie Newforma 11.7 werd Outlook 2016 al ondersteund voor klantgebruik. Vanaf nu is ook Newforma Project Server volledig compatible met Outlook 2016! Wel is nog steeds een 32-bitsversie van Outlook vereist.

Herkenning van adressen project e-mail in distributielijsten

Voorheen werden de adressen van project e-mails die zich in een distributielijst bevonden door Newforma niet automatisch herkend. Vanaf nu worden deze adressen wel herkend, zelfs wanneer deze zijn verborgen in een distributielijst.