Onze groeiende hoeveelheid ongestructureerde gegevens in documenten, projectstukken, e-mails gerelateerd aan bouwprojecten maakt het vinden en gebruiken van die gegevens uiterst omslachtig en moeilijk. Kan dat niet makkelijker? 


De belangrijkste regel voor het beheren van ongestructureerde gegevens is die <em>niet</em> proberen te organiseren.

Het maken van een bouwontwerp is een iteratief proces. De documenten en data die daarmee te maken hebben, zijn continu aan verandering onderhevig. Architecten en ingenieurs zijn te druk met het oplossen van ontwerpkwesties, dat ze geen tijd hebben om zich bezig te houden met het indelen en verplaatsen van bestanden en het labelen van projectgegevens.

Laat Newforma de data voor u organiseren. Door ieder bestand, actie-item en e-mail in uw netwerk te indexeren, biedt Newforma snelle en gemakkelijke toegang tot alle projectbestanden (inclusief de specifieke inhoud ervan), waar die ook zijn opgeslagen. De kracht van de zoektechnologie van Newforma is dat die alles begrijpt van de manier waarop documenten in de bouwindustrie tot stand komen en worden opgeslagen, zoals bijvoorbeeld BIM-modellen, XREF-bestanden en DWG’s.


© 2021 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.