Actueel bij Druchtman en Partners

 

Richt voor de afdeling(en) Bouwontwerp en Engineering van uw bureau een cloudgebaseerde softwareoplossing in die is ontwikkeld om verbinding met uw zakenpartners te maken.

De innovatieve oplossing die Newforma hiervoor biedt, verbindt naadloos alle systemen die in het bouwproject worden gebruikt. Zo kunnen  u en uw (externe) projectteams bij de benodigde gegevens, zonder tijdrovende handelingen, dubbele invoer of inefficiënte processen.

 

De belangrijkste regel voor het beheren van ongestructureerde gegevens is die <em>niet</em> proberen te organiseren.

Het maken van een bouwontwerp is een iteratief proces. De documenten en data die daarmee te maken hebben, zijn continu aan verandering onderhevig. Architecten en ingenieurs zijn te druk met het oplossen van ontwerpkwesties, dat ze geen tijd hebben om zich bezig te houden met het indelen en verplaatsen van bestanden en het labelen van projectgegevens.

Laat Newforma de data voor u organiseren. Door ieder bestand, actie-item en e-mail in uw netwerk te indexeren, biedt Newforma snelle en gemakkelijke toegang tot alle projectbestanden (inclusief de specifieke inhoud ervan), waar die ook zijn opgeslagen. De kracht van de zoektechnologie van Newforma is dat die alles begrijpt van de manier waarop documenten in de bouwindustrie tot stand komen en worden opgeslagen, zoals bijvoorbeeld BIM-modellen, XREF-bestanden en DWG’s.

© 2020 Druchtman & Partners B.V. All rights reserved.