Nieuwe collega Druchtman & Partners 


Nieuwe collega Druchtman & Partners

Ik ben Yamina Agris en sinds deze maand werkzaam als commercieel medewerker binnendienst bij Druchtman & Partners.

Ik ben geboren in België. In Antwerpen om specifiek te zijn, een bruisende en stralende stad met heel veel mogelijkheden. Tijdens mijn studie in Antwerpen heb ik kennis opgedaan van verschillende talen en culturen.
Op mijn 18e ben ik naar ‘s-Hertogenbosch verhuisd. Ik bracht een bezoek aan een Belgische vriendin die hier naartoe was verhuisd. Het was in de carnavalsperiode en ik heb mijn ogen uitgekeken. Ik had nog nooit gezien dat carnaval hier zo leefde! Mijn vriendin zei dat ik ook hier moest komen wonen. Ik nam het op als een geintje, maar uiteindelijk is het werkelijkheid geworden.

Ik heb inmiddels veel geleerd van de Nederlandse kennis en cultuur. En ook nieuwe vrienden en collega’s leren kennen. De achteYamina Agrisrgrond in bouw en techniek zit in de familie. Mijn vader en broer zijn ook techneuten, dus het is me wel een beetje met de paplepel ingegoten.

Eerder heb ik voor een groot internationaal softwarebedrijf gewerkt. Daar heb ik veel kennis van enterprise software heb opgedaan. Voor mij is software dus als gesneden koek en ik ben blij dat ik weer terug ben gekomen in deze sector.
Mijn eerste werkdagen waren super leuk en aangenaam. Ik heb er zin in om samen met Bas als 1 team te gaan werken!

Binnen Druchtman & Partners ga ik aan de slag als commercieel medewerker binnendienst. Wie weet spreken we elkaar snel. Mocht u daar nou niet op kunnen wachten, u kunt me altijd bereiken op +31 88 39 77 333

Groet, Yamina Agris – Commercieel medewerker binnendienst, Druchtman & Partners 


© 2024 Druchtman & Partners bv - All rights reserved.