Project Informatie Management = Newforma

Newforma Project Center-software is de meest geïntegreerde en uitgebreide oplossing voor alle vormen van Project Informatie Management in de bouwkolom.

Zowel bij u op kantoor, vanuit de cloud, of onderweg is alle relevante informatie beschikbaar. Met innovaties zoals gemakkelijke toegang tot het web en naadloze connectiviteit met andere bedrijven die gebruik maken Newforma software, versterkt het uw hele projectteam.

Verbeteringen in de productiviteit

  • BEHEER - projectinformatie voor een concurrentievoordeel
  • VERBETER - winstgevendheid door risico’s te verminderen
  • VIND - e-mails en documenten in enkele seconden
  • LEG VAST - en verbind met elkaar verbonden processen
  • REVIEW - documenten zonder opdruk
  • SAMENWERKEN - met gemak, transparantie en verantwoordingsplicht
Newforma logo

EMAILBEHEER

Add-in voor Microsoft Outlook. E-mails koppelen aan andere data. Onbeperkt grote bestanden versturen en tracken.

UITGEBREID ZOEKEN

Zoek en vind in alle of geselecteerde projecten, inclusief historische projecten van voor de Newforma implementatie.

ONLINE COÖRDINATIE

Eenvoudige en veilige manier gegevens ontvangen en delen in een beveiligde portal of cloud.

EDMS INTEGRATIE

Bestanden terugvinden, koppelen en in- en uitchecken in Microsoft SharePoint, Bentley ProjectWise en IBM FileNet direct vanuit Newforma Project Center.

TOEGANG TOT UW INFORMATIE

Organiseer alle projectinformatie in één venster, waar het ook is opgeslagen: netwerk, DMS, of cloud, via desktop, het web en apps en cloud.

DOCUMENT CONTROLE

Revisiebeheer van vastgelegde documenten afgegeven ter beoordeling, vergunningverlening en de uitvoering. Via een interactief voorbeeld ziet u de meest recente revisies.

DESIGN REVIEW

Op- en aanmerkingen vastleggen. Grafisch vergelijken via een digitale lichtbak. Deel en monitor op- en aanmerkingen intern en extern.

NOTULEN EN BOUWVERSLAGEN

Creëer, distribueer en volg agenda's en notulen van bouwvergaderingen. Actiepunten, RFI's en andere open items toevoegen aan de agenda en beheren.

AFBEELDINGEN

Interactief zoeken, filteren en groeperen van afbeeldingen op datum opname, camera model, locatie en andere EXIF eigenschappen.

BIM MODULE

Add-in voor Autodesk Revit en NavisWorks. Data synchroniseren met 3D model en beschikbaar voor iedereen. Documenten, actiepunten, e-mail, etc… koppelen aan modellen, rooms, spaces, areas en elements. Geschikt voor Autodesk Revit, Revit Architecture, Structure, en MEP.