Agenda

Gratis Webinars en Seminars

Druchtman & partners organiseert regelmatig webinars en workshops. Daarnaast zijn wij op diverse beurzen aanwezig. Een overzicht van de komende evenementen is op deze pagina te vinden.

Gratis Zomerseminar: Newforma

29 augustus 2018 Tijd: 14.00 tot 16.00 uur Locatie 's-Hertogenbosch.

Een boeiende middag, waar uiteraard al uw vragen gesteld kunnen worden aan Newforma experts!

Met de komst van 3D en BIM is de hoeveelheid data exponentieel gegroeid. Maar waar staat alles? Verkenner, e-mail, SharePoint, Cloud… Informatie-eilandjes noemen we dat. Onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld voor €1.853,- per jaar weggooien omdat we moeten zoeken.

En dat is veel geld! Zeker na een, misschien wel iets te dure, zomervakantie. Dat kan anders! Of beter, dat moet anders!!

Newforma indexeert uw data en zorgt ervoor u razendsnel gegevens naar boven krijgt, zonder daar eerst metadata aan te hoeven hangen.

Nieuwsgierig? Schrijf u nu in voor dit gratis zomerseminar van Druchtman en Partners op woensdag 29 augustus!

Webinar: Data wordt informatie

27 september 2018 Tijd: 16.00 tot 16.30 uur.

U beschikt over data, veel data. En daar wilt u wat mee. Data is gegevens, zoals symbolen, tekens, getallen en woorden. En informatie is gegroepeerde data die in een bepaalde context gezet kan worden.

U wilt van data informatie maken. Maar hoe dan?
In dit webinar gaan we in op de verschillen tussen data en informatie, en hoe u meer inzicht kunt krijgen in uw projectgegevens. Dit doen we o.a. door te laten zien hoe Newforma Project Center omgaat met uw projectgegevens. U kunt in Newforma onder meer gegevens koppelen, verbinden en delen. Nieuwsgierig? Schrijf u nu in voor dit gratis webinar!

Inschrijven Webinars en Seminars

Naam*
Vul hier uw naam in

Bedrijfsnaam
Invalid Input

Functie
Invalid Input

E-mail*
Email adres is niet geldig

Telefoonnummer*
Vul hier aub uw telefoonnummer in

Welk onderdeel
Invalid Input

Aantal personen
Invalid Input

Opmerkingen
Please let us know your message.

Invalid Input

Validatie*
Validatie niet juist